Lördagskvällen


Igår tog vi en taxi in till stan (det är mycket billigare med taxi här än hemma). Vi strosade runt lite för att hitta ett perfekt ställe att äta på. Vi hamnade på ett trevligt ställe med massor av olika sorters mat. Priserna i resturangen var ungefär som hemma, lite billigare kanske.

Till huvudrätt åt vi Soft Taco fylld med gucamole, ost, kyckling, sallad och salsa, till det fick vi pommes frites, lite konstig blandning, men det var gott! Sen beställde vi in världens godaste efterätt, Cremé boulee med hallon och melon till. Man ville inte att den skulle ta slut, denna är att rekommendera!








Såhär god ut såg vår efterätt ut som ni ser =)

Efter middagen så hade vi tänkt gå ut och dansa och se lite folk, därför frågde vi våran servitris vart vi skulle gå. Hon sa att utelivet här i Reykjavik inte började försen kl 1 och slutade kl 4. Det tyckte ju vi förstås var lite sent för vår del eftersom vi skulle upp och rida tidigt morgonen efter (idag). Alltså börjar utelivet här när det i Sverige slutar.


Nu måste vi ner på hotellets resturang och äta för vi är vrålhungriga! därför blir inlägget om islandshästarna inte försen efter vi ätit. Så vi hörs då :)


Kommentarer
Postat av: Mormor Hlena

Vad fina ni är.Försök att få med receptet på efterrätten hem.Kramar.

2009-11-02 @ 11:21:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0