InternetKrðngel

Hej! Antligen hör ni fran oss. Vi lyckades inte fa internet att funka pa den barbara datorn sa nu bloggar vi fran hotellets, som ni kanske marker har de inte vissa bokstaver.

Gðrdagen spðnderades pð den blð lagunen. Det var hur hðftigt som helst att simma runt i det grumliga vattnet, kontrasten var helt otrolig mot de svarta klippkanterna och den mörka himmlen. Den kalla luften mot det heta vattnet gðr inte att beskriva, mðste upplevas! Mer detaljer fðr ni om den blð lagunen nðr bilderna kommer!


Vi har nu ðtit hotellfrukost och ska strax bege oss till den gyllene cirkeln. Vðr transferbuss kommer om 30 min.

Tyvðrr sð har vi inte lyckats fð in bilderna pð denna dator, vi ska fðrsðka fð internet att funka pð vðran dator tills senare inlðgg idag. Vi hðller tummarna!



Hejdð :) Vi hörs senare ikvðll, hoppas ni har det bra dðr hemma! Kram / sara & carro

Kommentarer
Postat av: sissi

å vad underbart det låter ! :) carolina, jag har gjort så jag antagligen kan gå på sonata artica ! vore kul att gå tillsammans ! ha en trevlig resa, tur för er att ni slipper detta svenska skit väder !

2009-10-29 @ 12:53:31
Postat av: mormor helena

hej flickor,vad tråkigt att allt inte går "radrätt" för er,men kom ihåg att problemen kan föra er ett steg framåt.Hoppas ni får det äventyret ni hoppades på.Många varma kramar från mormor Helena.

2009-10-29 @ 16:35:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0